Yritys

Vaihtoareena

Vaihtoareena on syksyllä 2012 avattu PP-auto Oy:n omistama vaihtoautojen erikoisliike. Kattavalla valikoimalla ja 1500 auton vuosittaisella volyymillaan se on Läntisen Uudenmaan suurin vaihtoautoliike.

Vaihtoareenalta löydät monipuolisen valikoiman tarkastettuja henkilö- ja tavara-autoja kaikissa hintaluokissa. Vaihdossa käyvät niin moottoripyörät, veneet, kuin matkailuautotkin.
Ostamme jatkuvasti autoja sekä moottoripyöriä ja vaihto onnistuu myös halvempaan.

Tarjoamme kilpailukykyiset ja erittäin joustavat maksuehdot.
Rahoitus onnistuu jopa ilman käsirahaa ja ensimmäiset 3 kk ovat halutessasi lyhennysvapaat.

Tervetuloa Vaihtoareenalle!

PP-auto Oy

PP-auto Oy on vuonna 1968 perustettu täyden palvelun autotalo, jonka omistaa Suur-Seudun Osuuskauppa.
Toimipisteemme sijaitsevat Salossa Meriniityssä ja Lohjalla Tynninharjulla.

PP-auto Oy toimitti vuonna 2016 asiakkailleen lähes 1500 uutta autoa ja n. 2500 käytettyä autoa. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2016 n. 54 milj. euroa. PP-autossa työskentelee 80 autokaupan ammattilaista.

Palvelut

Tarjoamme asiakkaillemme uusia ja käytettyjä autoja, rahoitus- ja vakuutuspalveluja, korjaamo- ja varaosapalveluita. Lohjan toimipisteessä toimii rengashotelli.

Laatu

Yrityksessämme noudatetaan AKL-laatuohjelman normeja. Laatukäsikirja on koko yrityksen kattava sertifioitu laatujärjestelmä. AKL-Laatuohjelma on Autoalan Keskusliitto ry:n kehittämä autoalan hyvien kauppa- ja korjaamotapojen kuvaus ja sen mukaiseen toteutukseen ohjaava palvelukokonaisuus.

Korjaamollamme noudatetaan AUNE (Autoalan Neuvottelukunta)-ehtoja; Moottoriajoneuvojen korjausehdot 1.1.2007.

Autokaupan, korjaamo- tai varaosamyynnin erimielisyydet

Jos sopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Kuluttajariitalautakunta voi jättää asian käsittelemättä, mikäli kuluttaja ei ole ensin ollut yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).


Merkkiedustukset

Ford, Hyundai, Nissan, Opel sekä Peugeot.

Uusimmat vaihtoautot

075 3040 -alkuiset numerot 0,0868 € / min (sis. alv 24%)